BİTLİS / TATVAN - Tatvan Van Gölü Ortaokulu

Haz

Okulumuzun bahçesinde yıl sonu Resim ve Teknoloji Tasarım sergimizi yaptık. Katkı ve desteklerinden dolayı Teknolji Tasarım öğretmenimiz Tuğba UZUNER ve Görsel Sanatlar ögretmenimiz Aslı ÇAKIR 'a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun bahçesinde yıl sonu etkinlikleri kapsamında açık hava konseri düzenledik.. Öğrencilerimiz enstürman çalıp şarkı söylediler. Katkılarından dolayı öğrencilerimize ve Müzik öğretmenimiz Burak ÖZEL'e teşekkür ederiz.

Haz

Yıl sonu şenliklerimizin ikinci gününde ilçemize yeni kazandırılan Tatvan Mesire Alanı'na gezi düzenleyerek  hem burayı gezdik hem de yıl sonu pikniğimizi yaptık. Katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Emin GEYLANİ'ye teşekkür ederiz.

Haz

Yıl sonu etkinliklerimizin ilk gününde öğrencilerimiz gün boyunca şarkılar söylediler, piyano -keman çalıdılar, hem eğlendiler hem de eğlendirdiler.

Haz

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyor 6/C sınıfımız oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz ile ilgili güzel bir gelişme daha.....Öğrencimiz Ömer Faruk BATUK tarafından hazırlanan projemiz Van Bölge Sergisine davet edimiştir.

Öğrencimizi ve danışman öğretmenini tebrik ediyoruz.

May